понеділок, 25 червня 2018 р.

І знову «BEST»



Уже четвертий рік поспіль  в Білопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 працював літній мовний табір з денним перебуванням  «BEST» для учнів 5-8 класів.
Змістовний, цікавий, насичений яскравими враженнями відпочинок, організували вчителі англійської мови Матюха Т.Т., Кривохижа І. О., Влізько Н. В., Мішкіна В. М.
Основне завдання, яке поставили вчителі перед початком роботи табору: виховання культури мовлення, прагнення до спілкування англійською мовою, висловлення власних думок та поглядів іноземною мовою, розвиток та розкриття творчих здібностей школярів, спонукання до саморозвитку та самовдосконалення. Вчителі обирали різні форми занять для забезпечення учнів знаннями з тем, які надалі будуть для них корисними в школі та у випадку спілкування поза межами у англомовному середовищі.
Учні мовного табору стали активними вболівальниками футбольної команди «Олімпієць» та виграли приз.  В ігровій формі діти вивчили нові поняття прав та обов’язків, що записані у конвенції ООН про права дитини, отримали  безліч позитивних емоцій після ігор «Квест».
         Дітлахи стали учасниками справжніх наукових експериментів "Think Fast!", за результатами яких визначили, хто має найшвидшу реакцію на прості подразники та "The Brain-Body Connection: Can Exercise Really Make Our Brain Work Better?" і з'ясували, що фізичне навантаження покращує пам'ять.
Незабутні враження залишилися від екскурсії до Центру дитячої та юнацької творчості. Майстер-класи з квілінгу, орігамі, проведені нашими вихованцями Бережною Яриною та Трачук Іриною, довели, що створити диво своїми руками так просто!
А яке задоволення вирушити в похід із друзями і хоча б на годину зануритись у царство природи та зварити справжню уху!
Надзвичайні таланти виявили наші юні актори, які поставили казку «Бременські музиканти».
Екскурсія до Сумської обласної бібліотеки, центру "Window on America" була настільки захопливою, що час перебування  промайнув на одному подиху. Сучасні технології, гаджети, інтерактивна дошка, кінект ігри та створений гуртківцями робот викликали неабиякий інтерес в учнів.
Підводячи підсумки, можна сказати, що мета, заради якої було відкрито мовний табір, досягнута. Школярі проводили дозвілля весело, розширювали світогляд, практикувалися у спілкуванні англійською мовою. Учні змогли реалізувати себе також у творчих завданнях. Вони  мали змогу проявили свої творчі здібності, навчалися коректно поводитися в різних ситуаціях та використовувати для цього граматичний та лексичний матеріал англійської мови, отримали достатню практику усного мовлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

СЬОГОДНІ 38 РІЧНИЦЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ 🕯

  26 квітня 1986 року під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської АЕС сталися два вибухи. В атмосферу Землі вирвалась хмара радіоак...