понеділок, 4 грудня 2023 р.

Із Днем Волонтера

 Волонтерство сьогодні – це рушійна сила нашої країни, чудова можливість змінити життя інших людей та світ на краще. Колектив Білопільського ліцею № 1 є частиною цих змін й  активно займається волонтерською діяльністю. 

🕊Шкільне волонтерство – це тисячі добрих справ, зроблених із непохитною вірою в нашу перемогу. Заради підтримки ЗСУ, допомоги людям та тваринам наші діти й педагоги організовують благодійні акції, ярмарки, займаються творчістю та роблять багато інших дивовижних вчинків. 

У цей особливий день ми від щирого серця хочемо привітати всіх причетних  із Днем Волонтера! Дозвольте виразити безмежну вдячність за вашу самовіддану роботу та величезний внесок у благо нашої країни.

Ваша готовність безкорисливо допомагати, робити життя оточуючих кращим і яскравішим – це справжній  внесок у розвиток країни. Дякуємо за тепло ваших сердець і готовність робити добро. Бажаємо вам невичерпної енергії, вдячних поглядів тих, кому ви допомагаєте, та відчуття гордості за свою надзвичайну роботу!










Немає коментарів:

Дописати коментар

СЬОГОДНІ 38 РІЧНИЦЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ 🕯

  26 квітня 1986 року під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської АЕС сталися два вибухи. В атмосферу Землі вирвалась хмара радіоак...